Omkodning af cylinder

Hos CityKeys er vi specialister i at omkode din bilcylinder. Det kan være praktisk, når du har en eller flere døre, der ikke virker, hvor bilnøglen ikke passer eller du har måske købt en brugt dørlås og synes det er frustrerende, at have 2 forskellige bilnøgler til din bil. Du har måske mistet en af dine bilnøgler og er bekymret for at nogle vil/kan bryde ind i bilen eller stjæle den. 
Vi kan løfte opgaven, uanset om det er din dørlås eller tændingslås, der skal omkodes. I modsætning til de fleste forhandlere af låsesæt, hvor du får en helt ny nøgle, kan vi tilbyde at sælge dig en kodet cylinder, hvor din eksisterende nøgle passer. Eller omkode hele dit låsesæt, så eventuelle tabte nøgler ikke længere vil kunne få adgang til bilen. Vi har både nye og brugte cylindre til salg, afhængig af dit budget. 
Vi har brug for din eksisterende cylinder eller nøgle, når vi skal omkode denne. I de fleste tilfælde kan vi omkode din cylinder på din adresse eller afmontere denne og tage den med på vores værksted, hvorefter vi kan omkode den. 
I modsætning til mærkeværkstederne, der bestiller din nye nøgle med en leveringstid på 2-6 uger så kan vi hos CityKeys genskabe din bilnøgle uden at være afhængige af leveringstid eller afsendelse af nye nøgler fra fabrikantens hovedkontor. Vi har specialværktøj til opgaven og du kan typisk have din nye bilnøgle i hænderne indenfor 1-2 timer. Har du mistet din bilnøgle kan du trygt kontakte os – hos os koster det ikke en hel husleje at få en ny nøgle! Vi kan lave alle typer bilnøgler: fastnøgler, flipnøgler, smartnøgler, keyless og med nøglefri betjening. Vi lagerfører egne nøgler og derfor er der ingen lang ventetid, eller behov for eksterne samarbejdspartnere. 

Hvordan foregår det?

  1. Du kan ringe eller skrive til os på alle døgnets timer. Når du henvender dig er det vigtigt at oplyse mærke, model og registreringsnummer på bilen det drejer sig om. Når vi omkoder en cylinder beder vi om eksiserende nøgle og kan selv køre forbi og afmontere din lås i bilen
  2. Vores låsesmed omkoder cylinderen i døren og kan herefter skære og programmere en ny nøgle. Som hovedregel kan dette klares ude ved dig eller hvor bilen holder. Typisk tager denne proces 1-2 timer, afhængig af mærke, model og årgang. Du kan altid frit vælge mellem en almindelig fastnøgle eller en nøgle med fjernbetjening, hvis din bil understøtter dette.
  3. Når vores låsesmed er færdig med programmeringen af din nye nøgle vil han altid  dobbelttjekke at din nye nøgle virker, inden han leverer den til jer/dig. Du får herefter tilsendt et link, hvor vi meget gerne hører om din oplevelse hos os.